We bieden verschillende arrangementen; bijvoorbeeld table d’hotes, creatieve vakanties, spirituele vakanties etc. Natuurlijk moeten het seizoen en de weersomstandigheden dit toelaten, maar we staan altijd open voor suggesties.

Table d’hôtes
Een aantal keer per week nodigen we al onze gasten uit voor een Table d’hôte. We bereiden een meergangen diner waarbij we gebruik maken van regionale producten en producten uit de regio of uit onze tuin. Schuif gezellig bij ons aan en maak ook kennis met de andere gasten!

Voor het diner rekenen wij € 25,- p.p., deze prijs is incl. een halve liter cider. Voor kinderen tot 12 jaar rekenen wij € 12,50.

Workshops
Ben je geïnteresseerd in spiritualiteit en natuur? Dan bestaat de mogelijkheid om vanaf 2019 diverse workshops te volgen. Denk hierbij aan meditatie, drumcirkels, wandelen met de druïde of je kan zelfs een inspiratievolle een retraite week bij ons doen. Houdt onze activiteiten pagina of onze Facebookpagina in de gaten!

Schilderworkshops
Ook voor een creatieve workshop kunt u bij ons terecht. Vanaf 2019 bieden wij een aantal schilderworkshops. Meer informatie volgt zo snel mogelijk!

Biodanza workshops
Biodanza is een combinatie van muziek, bewegen, contact en ervaren. Verbinding en levensvreugde staan daarbij centraal. Door volledige acceptatie van onszelf en de ander voelen we meer vrijheid en openheid. Vanaf 2019 gaan we starten met biodanza workshops en biodanza weken.

Alle prijzen onder voorbehoud van wijzigingen.